Self service-Bediening 24/24 & 7/7

Wij zijn dus dag en nacht open!

Tankstation ‘Garage Jean Schietecatte’ is open sinds 1995 en voorzien van de modernste installaties en apparatuur, zowel binnen als buiten. Tevens zijn alle mogelijkheden gebruikt om het milieu te beschermen; vloeistofdichte vloer, dubbelwandige opslagtanks, damprecuperatiesysteem, ...

U maakt gebruik van onze ultramoderne pompen die u diesel, super, superplus, eurosuper,, petroleum en gasolie bieden. Deze kwaliteitsproducten worden door een genomeerd merk aan ons geleverd; Het station heeft een grote en hoge kap zodat vrachtwagens moeiteloos kunnen gebruik maken van het systeem.

Tijdens de openingsuren wordt u steeds met de glimlach bedient door een enthousiast en gemotiveerd team.

Extra Service
Na uw tankbeurt komt u de shop binnen om af te rekenen. U kunt er betalen met bancontact en creditcard. Maar u kunt er ook terecht voor een vers belegd broodje (met spaarkaart), warme paninis, verse soep om mee te nemen, verse koffiekoeken en NIEUW u kan bij ons ook, terecht voor de LOTTO.

U kan ook gerust uw broodje telefonisch bestellen op het telefoonnummer 055/31.85.75 of ervan genieten in onze gezellige koffiehoek met TV.

Wij wensen u zalige momenten.

Uw vertrouwd Q8 team.